Участници

Арх. Здравко Здравков Главен архитект, Столична община

Арх. Здравко Здравков Арх. Здравко Здравков е роден в Плевен през 1972 г. Завършва УАСГ, специалност „Архитектура” през 1997 г. Дипломира се с проект за търговски център, за който получава награда от Камарата на архитектите. С опит в администрацията, бил е началник на сектор „Градоустройство&rdqu..

повече

проф. д-р арх. Георгий Станишев преподавател и завеждащ катедра "История и теория на архитектурата", УАСГ

проф. д-р арх. Георгий Станишев Роден на 23 март 1952 г. Завършва ВИАС, защитава докторантура в Московския архитектурен институт. Доцент, преподавател в Университета по архитектура, строителство и геодезия, катедра “История и теория на архитектурата”. Ръководител на архитектурно бюро “Прожектс” ЕООД. Уча..

повече

АРХ. ПЛАМЕН МИРЯНОВ УПРАВИТЕЛ, АРТЕКС ПРОЕКТ

АРХ. ПЛАМЕН МИРЯНОВ Арх. Пламен Мирянов се дипломира в Университетът по Архитектура Строителство и Геодезия през 2013 година. През 2016г основа фондация „Нашият Дом е България“, която има за цел създаването на късометражни видеа за реклама на България, както и издава книги за националните богатства, трад..

повече

Георги Шопов председател на УС на Националната асоциация на строителните предприемачи

Георги Шопов Георги Шопов e роден през 1972 година в град София. През 1995 година завършва УАСГ специалност ПГС с отличен успех . В периода до 2000 година работи като проектант на свободна практика . През 2000 година основава фирма ТОБО ПРОЕКТ. В момента е управляващ собственик на ТОБО ГРУП , която включва на..

повече

Силвия Чакърова Place.make

Силвия Чакърова Силвия Чакърова е магистър урбанист със специализации в Университета на Мелбърн, Австралия, Технически университет на Виена, Австрия и Университетски колеж Дъблин, Ирландия. В момента е докторант ​към катедра „Градоустройство“ на УАСГ​ и разглежда темата за пешеходството в големите гр..

повече

Атанас Гаров Управляващ Партньор, Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт

Атанас Гаров Атанас Гаров е основател и Управляващ Партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. В портфолиото на компанията се включват проекти като жилищни комплекси от затворен тип, бизнес паркове, търговски площи, образователни и спортни центрове. София Парк Вилас е жилищен комплекс от висок к..

повече

Румен Величков Търгосвки Директор, Residential Park Lozen

Румен Величков Румен Величков има повече от тринадесет години опит в областта с недвижимите имоти. Работил е повече от десет години като главен консултант в Colliers International по редица големи жилищни проекти, като един от които е Резиденшъл Парк София. Присъединява се към Групата Линднер през 2011г. като о..

повече

Стефан Карпузов Инвестиционен мениджър, Galaxy Investment Group

Стефан Карпузов Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания в сферата на недвижимата собственост, която успешно управлява и развива портфолио от проекти в различни направления на недвижимата собственост - хотели; жилищни и ваканционни комплекси; офисни сгради, търговски и индустриални площи. Стеф..

повече

Ивайло Митев управител на строително – инвестиционна компания IDEA HOME

Ивайло Митев Ивайло Митев е управител на строително – инвестиционна компания IDEA HOME. Кариерата му стартира преди 13 години като съсобственик и управител на строителна компания „ИДЕЯ БИЛДИНГС“ . Към настоящия момент има реализирани над 30 проекта, чиято основа е положена върху това..

повече

Георги Павлов Изпълнителен директор на Адрес Недвижими Имоти АД

Георги Павлов Георги Павлов e изпълнителен директор на АДРЕС недвижими имоти от 2011 г. Заместник-председател е на Съвета на директорите на AG Capital. Работи в сферата на недвижимите имоти повече от 10 години. Има магистърска степен по математика от Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и MB..

повече

арх. Тихомир Казаков регионален директор на Stephen George International

арх. Тихомир Казаков След дългогодишна самостоятелна архитектурна практика, Тихомир се присъединява към семейството на Ствън Джорж Интернешънъл, основавайки клон на архитектурното бюро в България. Благодарение на богатия си опит като успешен и млад архитект, той се превръща в надежден партньор на компанията. Опитът н..

повече

Арх. Деница Друмева Иво Петров Архитекти

Арх. Деница Друмева От 2011 г. до момента е част от екипа на Иво Петров архитекти. Работи върху различни и значими по големина и естество проекти, накои от които жилищни комплекси „Green Apple”, „Amaya Residence”, завод  за автомобилни климатици „Behr-Hella Thermocontrol (BHTC)&ldq..

повече

Арх. Женя Атанасова AиА Архитекти

Арх. Женя Атанасова Арх. Женя Атанасова следва архитектура в УАСГ и ENSA Paris-Belleville. През 2015 година защитава дипломна работа в УАСГ, катедра “История и теория на архитектурата” От 2015 година е част от екипа на АиА Архитекти, като работи по някои от ключовите проекти на студиото. &nbs..

повече

Д-р инж. Красимир Делов Главен технолог, Баумит България

Д-р инж. Красимир Делов Д-р инж. Красимир Делов е роден през 1962 г. в гр. Асеновград. Завършил е Немска езикова гимназия в гр. Пазарджик и УАСГ специалност „Хидромелиоративно строителство“. Защитил е докторска дисертация в БАН. Главен технолог на Баумит България ЕООД от 2006 г. и гост – преподавател в..

повече

Антон Иванов Управител, Силико ООД

Антон Иванов Дипломиран инженер Химикотехнологичен и металургичен университет София “Технология на Силикатите“, с 19 г. опит в областта на силиконовите продукти за индустрията и строителството. Първият, който въведе през 2010 г. понятието „Топъл край“ композитни дистанционери за пр..

повече

АРХ. РАДКО ТОДОРОВ УПРАВИТЕЛ, ЕР ТЕ КОНСУЛТ ООД

АРХ. РАДКО ТОДОРОВ Арх. Радко Тодоров е завършил специалност Архитектура в УАСГ-София. През 2004 г. основава ЕрТе Консулт. Архитектурната компания се е наложила на пазара със своя опит в архитектурното проектиране, интериорен дизайн, устройствено планиране, консултантски услуги, мениджмънт и управление на проекти и..

повече

Коста Върбанов Продуктов мениджър, Немечек България

Коста Върбанов Коста е продуктов мениджър в Немечек България, чийто опит с технологиите в сферата на архитектура и строителство започва още от студентските му години. В Дания завършва бакалавър със специалност Architectural Technology and Construction Management, а магистратурата си провежда в Австрия в направл..

повече

Николай Тодоров отговорен редактор „Сгради и технологии“, Градът Медиа Груп

Николай Тодоров

арх. Петър Николов Starh

арх. Петър Николов Архитект Петър Николов е роден през 1990г. в гр. Варна. Дипломира се в катедра „Обществени сгради“ в „Университет по архитектура, строителство и геодезия“, гр. София. Дипломната му работа печели награда за „Най-добър дипломен проект“ от Архитектурния Факултет н..

повече

Александър Бенчев Мениджър продажби, DuPont Bulgaria

Александър Бенчев Александър Бенчев е мениджър продажби в ДюПон България от 2011 година. Отговаря за навлизането на пазара на продуктовите групи Corian®, Tyvek®, Тypar® за Балканите. Александър е роден в София и има магистърска степен от Американския Университет в България.  ..

повече

Мартин Стоянов Технически Мениджър на Мапеи България

Мартин Стоянов Ръководи Техническият Отдел на Мапеи България ЕООД, който осигурява техническата асистенция към продуктите на Мапеи на своите клиенти

Арх. Павел Иванов Архитектурно студио Art New Vision

Арх. Павел Иванов “Арт Ню Вижън” ООД е основана през юни 2005 г. с основен предмет на дейност - проектиране, архитектура, интериорен, екстериорен и приложен архитектурен дизайн със съдружници арх. Габриела Джамбазова - управител и арх. Павел Иванов. И двамата са завършили през 2002 г. Университета по А..

повече

Милен Христов Експерт строителни решения, Оргахим

Милен Христов Милен Христов е завършил Промишлено и гражданско строителство. Част от екипа на Оргахим-Поликолор от 2007г. Натрупал много опит като част от екипа, занимаващ се с технологичното полагане на различни покрития. Консултира участниците от частният и публичен сектор в строителния процес. ..

повече

Иван Червенаков Ръководител Направление „Електрооборудване“, Tekra

Иван Червенаков От 1999 Ръководител търговски офис София на ТелеТек ЕООД. От 2014 Ръководител направление Електрооборудване в ТелеТек ЕООД (се преименува на ТЕКРА ЕООД). От 2016 налага бранда Comelit на българския пазар.  

Арх. Атанас Танков собственик и водещ проектант на архитектурно студио "ТАНКОВ АРХИТЕКТИ"

Арх. Атанас Танков Арх. Атанас Танков е собственик и водещ проектант на архитектурно студио "ТАНКОВ АРХИТЕКТИ". През 2000 година завършва магистърска степен по архитектура в Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия – София. В периода от 1998 до 2003 г. трупа професионален опит последовате..

повече

арх. Крум Сергеев studio CREATIVE

арх. Крум Сергеев Арх. Крум Сергеев завършва УАСГ през 2007 г. със специалност "Aрхитектура". Междувременно работи в едно от водещите архитектурни студия в София. От 2010 г. до 2016 г. заема позицията на водещ архитект и проектант в строително инвестиционна компания, чиято съвместна работа му дава въ..

повече

Георги Вянев мениджър "Маркетинг и комуникации", Градът Медиа Груп

Георги Вянев Георги Вянев е част от екипа на Градът Медиа Груп от 2018 година. Роден е през 1993 година в София. Завършва бакалавър по „Връзки с обществеността“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ през 2016, а тази година се дипломира като магистър по „Реклама и медии&l..

повече

Арх. Пламен Братков Управител на Aedes studio

Арх. Пламен Братков Арх. Братков има магистърска степен по архитектура от УАСГ с награда за най-добра сграда към катедра Обществени сгради. Носител е на награда на IAA за дипломен проект. От 2004 г. до сега е част от архитектурно студио Аедес.  

арх. Ваня Серафимова Управител, Ателие Серафимов Архитекти

арх. Ваня Серафимова Арх. Ваня Евтимова Серафимова е роденa през 1951г. в София. През 1976 г. се дипломира с отличие в катедра „Жилищни сгради“ в Университет по архитектура, строителство и геодезия, София.  Веднага след дипломирането си започва работа като проектант в „Софпроект“ до ..

повече

Арх. Александър Бояджиев Експерт развитие дизайнерска програма, Идеал Старндарт - Видима

Арх. Александър Бояджиев

Арх. Илиан Илиев управител, Планинг

Арх. Илиан Илиев Архитект Илиан Илиев е първият професионален проектант в България, който ръководи проектирането на търговски центрове от анализа на локацията, през идейните разработки до работното проектиране и авторския надзор. Автор е на проекта за първия мол от западен тип в страната - отворилия през 2006 г..

повече

Арх. Елица Панайотова Собственик, Архитектурно студио Скица

Арх. Елица Панайотова Елица Панайотова е архитект с близо 20г. практика в областта на проектирането и инвестиционното консултиране. Опитът й в областта на архитектурното проектиране включва офис, търговски, жилищни и промишлени сгради, сред които мастър плана и първите сгради в Бизнес Парк София; административни сград..

повече

гл. ас. д-р арх. Евгени Рафаилов Управител на Ruhouse

гл. ас. д-р арх. Евгени Рафаилов Гл. ас. д-р арх. Евгени Рафаилов е управител на проектантско бюро WeArch. Преподавател и главен асистент в УАСГ, доктор по архитектура. Ръководи проектирането на редица обекти като търговско административна сграда “ТРИА” Бургас, екологично селище "Делта Хил" - с. Кладница, П..

повече

Иван Лилов мениджър "База данни и анализи", Градът Медиа Груп

Иван Лилов Иван Лилов е част от Градът Медиа Груп от 2015 г. Завършва бакалавърска степен по Информационни системи в Cardiff Metropolitan University, а през 2018 г. се дипломира като магистър по „Международен бизнес“ в Нов Български Университет. В момента заема длъжността Мениджър „База да..

повече

Ексклузивен партньор:

Златни спонсори:

Със съдействието на:

Партньори:

Партньор в печатните услуги: